O loʻo faʻatupulaia le maketi o le galium nitride fast charging

I le 2020, o le faʻatauga o le gallium nitride(GaN) faʻapipiʻi vave tekinolosi ua ulufale aloaʻia i le auala vave, aemaise lava i le oʻo mai o le maualuga o le faʻatonuina o oloa numera ma le oʻo mai o le 5G, o le atinaʻeina o tekinolosi gallium nitride i le fanua o sapalai eletise e pei o iʻa i totonu. vai, ma ua vave ona fa'atupula'ia le gafatia tau maketi.

O le pa o le gallium nitride fast charging market e le gata na aumaia ai suiga i le maketi masini eletise, ae na faʻalauiloaina ai foi le atinaʻeina o le GaNFET pulega tekonolosi.I le taimi nei, ua tulaʻi mai le tele o kamupani chip malolosi i totonu ma fafo, ma ua faʻalauiloaina le gallium nitride controllers.

Gallium nitride (GaN) o se mea e sosoo ai-tupulaga semiconductor.O lona saoasaoa faʻagaioiga e 20 taimi sili atu nai lo le tekonolosi masani masani (Si), ma e mafai ona ausia faʻatolu taimi sili atu le malosi pe a faʻaaogaina i oloa faʻatau vave., E mafai ona ausia le faʻatinoga e sili atu nai lo oloa o loʻo i ai nei, i le tulaga o le tele lava e tasi, o le malosi o le gaosiga e faʻateleina i le tolu taimi.

O le malosi maualuga, laʻititi laʻititi, ma le maualuga o faʻatinoga ua avea ma faʻataʻitaʻiga autu o le atinaʻeina o oloa eletise.Faatasi ai ma le ulufale mai o le tele o gaosiga o masini eletise gallium nitride ma le faʻaleleia o tekonolosi oloa, o le tau o le atinaʻeina o le gallium nitride faʻapipiʻiina vave ua faasolosolo malie lava ona faʻaitiitia.O lo'o valoia o le tau o masini eletise GaN o le a faasolosolo malie lava ona maualalo nai lo masini eletise o lo'o i ai nei pe a mae'a le 2021. E ono avea ma filifiliga sili mo se augatupulaga fou o oloa fa'atau vave.

I lalo o lenei tulaga, ua matou faʻalauiloaina foi se faasologa o oloa faʻapipiʻiina vave e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaoga o tagata faʻatau.E tele a matou faʻataʻitaʻiga fou ma sitaili fou o le gallium nitride(GaNuta vave ma tau faatauva.Fa'afeiloa'i e fa'atalanoa ma tu'u ni oka.

O loʻo faʻatupulaia le maketi o le galium nitride fast charging


Taimi meli: Ian-22-2021