DIN Rail powerw supply market 2021 fa'ateleina manaoga

O le DIN rail power supply e faʻavae i luga o se faasologa o tulaga faʻavae na faia e Deutsches Institut fur Normung (DIN), o se faʻalapotopotoga faʻapitoa a le atunuʻu i Siamani.O nei sapalai eletise o lo'o fesuia'i le taimi nei (AC) e fa'atonu ai nei (DC) transformers i le tele o laina.E mafai e le tagata fa'ai'u ona maua le mana mana'omia DC e ala i le fa'aogaina o tulaga eseese o lo'o maua i le sapalai eletise.E faigofie ona fa'apipi'i ma mana'omia le itiiti pe leai fo'i se tausiga.

Fa'atasi ai ma fa'amanuiaga o lo'o ta'ua i luga ole DIN rail power supply, ole taimi fa'aletonu e fa'atumauina i se tulaga maualalo e aunoa ma le fa'afefeina o le lelei po'o le gaosiga o le fale.O le DIN rail power supply e masani lava ona faʻaaogaina i le faʻaogaina o mea tau pisinisi ma le faʻatonutonuina, fale mama, meafaifaʻaili, faʻagasologa o gaioiga ma isi.

I le taimi nei, o Europa o le maketi sili ona tele o le DIN rail power supply, faʻatasi ai ma le 31% o le aofaʻi o le aofaʻi o manaʻoga ma le 40% o tupe maua.Siamani o le maketi sili ona tele o le DIN rail power supply i Europa.
O le DIN rail power supply e masani ona faʻaaogaina i IT, alamanuia, malosi faʻafouina, suauu & gas, semiconductor, fomaʻi.Ole fa'atauga ole maketi ole alamanuia e sili atu ile 60%.
O le DIN rail power supply units e matua faigofie lava ona fa'aoga ma sili atu le taua e faigofie ona sui pe a tupu se fa'afitauli.O le mea lea ua matua fa'aitiitia ai le taimi fa'aletonu ole gaosiga.E ui i le i ai o faʻafitauli faʻatauvaʻa, ona o le faʻalauiloaina o tagata faʻaaogaina ma lo latou manaʻoga mo oloa maualuga, o loʻo faʻamoemoe pea le aufaipisinisi e uiga i lenei vaega, o le lumanaʻi o le a sili atu le tele o tupe teufaafaigaluega i totonu o le fanua.I le isi lima tausaga, o le a faʻateleina le aofaʻi o le faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le tau o le faʻaaogaina.
Suʻesuʻega o Maketi ma Malamalamaga: Global DIN Rail Power Supply Market O le maketi o le DIN Rail Power Supply e faʻatatau i le 775.5 miliona US $ i le 2020 e faʻamoemoe e oʻo atu i le 969.2 miliona US $ i le faaiuga o le 2026, faʻatupulaia i le CAGR o le 3.2% i le 2021. -2026.
Mo le malamalama atoatoa i le malosi o maketi, o le maketi o le DIN Rail Power Supply o loʻo suʻesuʻeina i faʻafanua autu e pei o: Iunaite Setete, Saina, Europa, Iapani, Asia i Saute-sasaʻe, Initia ma isi.O nei itulagi taʻitasi e suʻesuʻeina i luga o faʻavae o suʻesuʻega maketi i atunuʻu tetele i nei itulagi mo se malamalamaga maualuga o le maketi.


Taimi meli: Me-11-2021